Պատրաստեք կարամելի համով սուրճ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱՐԱՄԵԼԻ ՀԱՄՈՎ ՍՈՒՐՃ շատ համեղ Սուրճ է:
ԿԱՐԱՄԵԼԻ ՀԱՄՈՎ ՍՈՒՐՃ շատ համեղ Սուրճ է:
Շաքարը վերցնել ըստ ճաշակի, սակայն սովորական չափի փոխարեն օգտագործել կրկնակին: Այս նույն եղանակով կարելի է պատրաստել կաթով սուրճ: Սրճեփի մեջ լցնել շաքարավազը և դնել միջին կրակի վրա: Սպասել, մինչև շաքարը հալչի, ոսկեգույն դառնա: Չայրեք այն, որովհետև սուրճը կդառնանա: Երբ շաքարը հալված ու գույնը փոխած կլինի, ավելացնել 200 գրամ ջուր և մեջը դարչինի ձողիկ գցել: Ջուրը եռացնել, դարչինի ձողիկը հանել, լցնել սուրճը: Արագ խառնել առանց եռացնելու, վերցնել կրակից և բաժակները լցնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info