Պատրաստեք շոկոլադի լիկյոր կոկոսի կաթով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՇՈԿՈԼԱԴԻ ԼԻԿՅՈՐ ԿՈԿՈՍԻ ԿԱԹՈՎ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ՇՈԿՈԼԱԴԻ ԼԻԿՅՈՐ ԿՈԿՈՍԻ ԿԱԹՈՎ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Լիկյորի թնդությունը կարգավորվում է. այն ըմպողն ինքն է որոշում կաթը շատ կամ քիչ լցնել, ըստ այդմ լիկյորը ստացվում է թույլ կամ թունդ: Կոկոսի կաթի փոխարեն կարելի է վերցնել սովորական կաթ կամ սերուցք: Եռացած ջուրը լցնել 1 ճ.գդ. շաքարավազի և սուրճի վրա: 150 մլ կաթի մեջ մարմանդ կրակի վրա խառնել շոկոլադը և միացնել սուրճին: Դեղնուցները հարել մնացած շաքարի հետ և բարակ շիթով լցնել շոկոլադասրճային զանգվածի վրա: Գոլորշու վրա խառնել ևս 3 րոպե: Սառեցնել և ավելացնել կոնյակը: Սերուցքը հարել մինչև անշարժ փրփուր դառնալը, ավելացնել լիկյորն ու խառնել: Լցնել գեղեցիկ շշի կամ գրաֆինի մեջ և դնել սառնարանի մեջ: Այնտեղ լիկյորն ավելի կթանձրանա, իսկ սենյակային ջերմաստիճանում կջրիկանա: Առանձին մատուցել կոկոսը կամ սովորական կաթը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info