Պատրաստեք մեղրով գոգոլ-մոգոլ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԵՂՐՈՎ ԳՈԳՈԼ-ՄՈԳՈԼ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՄԵՂՐՈՎ ԳՈԳՈԼ-ՄՈԳՈԼ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Դեղնուցը հարել, ավելացնել տաք կաթը, մեղրը, հետո նաև նարնջի հյութը: Նարնջի փոխարեն կարելի է կիտրոնի հյութ վերցնել: Այս զանգվածը մի փոքր տաքացնել: Սպիտակուցն առանձին հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կաթնային զանգվածին: Լցնել բաժակի մեջ, վրան դարչին ցանել: Մատուցել` զարդարելով դարչնի կամ թխվածքաբլիթ ձողիկով: Այս ըմպելիքը նաև բուժական ազդեցություն ունի: Կոկորդը բուժելու համար այն խմում են քաղցած ժամանակ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info