Պատրաստեք կվաս. ամառային ըմպելիք հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿՎԱՍ. ԱՄԱՌԱՅԻՆ ԸՄՊԵԼԻՔ Ռուսական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԿՎԱՍ. ԱՄԱՌԱՅԻՆ ԸՄՊԵԼԻՔ Ռուսական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խմորիչը և շաքարավազը խառնել ալյուրին: Լցնել գոլ ջրի մեջ, լավ խառնել, որ դառնա միատարր զանգված: Թողնել կես ժամ տաք տեղում: Դրանից հետո կվասի «խմորիչը» պատրաստ է: Մնում է չորահացի և ջրի հետ թրջել այն: Եռացած ջրի մեջ լցնել բոված հացի կտորները: Հացը շատ չբովել, այլապես ըմպելիքը դառը կլինի: Ավելացնել պատրաստած խմորիչը և թողնել մեկ-երկու օր: Քամել, ըմպել սառը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info