Պատրաստեք հատապտուղներով, շամպայնով կրյուշոն հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՏԱՊՏՈՒՂՆԵՐՈՎ, ՇԱՄՊԱՅՆՈՎ ԿՐՅՈՒՇՈՆ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՀԱՏԱՊՏՈՒՂՆԵՐՈՎ, ՇԱՄՊԱՅՆՈՎ ԿՐՅՈՒՇՈՆ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ազնվամորին լվանալ, չորացնել: Բալի հատիկները, ազնվամորին, խաղողը լցնել կրյուշոնի ամանի մեջ, վրան շաքարի փոշի ցանել: Գինին դարչինի հետ տաքացնել, չթողնել եռա: Հովացնել և լցնել մրգի վրա: Թողնել մոտ երեք ժամ սառը տեղում: Մատուցելուց առաջ մրգի վրա լցնել սառը շամպայնն ու բալի հյութը: Լավ խառնել, լցնել բաժակների մեջ, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info