Պատրաստեք գինով ելակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԻՆՈՎ ԵԼԱԿ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԳԻՆՈՎ ԵԼԱԿ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ելակը խոր պնակի մեջ կտրատել կամ պատառաքաղով տրորել, վրան ծածկել և դնել սառնարան: Սառը չոր գինին խառնել եռացրած սառը ջրին 1:1 հարաբերակցությամբ, ավելացնել շաքարավազ, դարչին, կիտրոնի հյութ: Այս խառնուրդը լցնել ելակի վրա և մատուցել : Գինու փոխարեն կարելի է խնձորի հյութ օգտագործել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info