Պատրաստեք խյուս-ապուր հավի մսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՅՈՒՍ-ԱՊՈՒՐ ՀԱՎԻ ՄՍՈՎ Հայկական Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԽՅՈՒՍ-ԱՊՈՒՐ ՀԱՎԻ ՄՍՈՎ Հայկական Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հավիկը եփել, միսը արգանակից հանել, արգանակը քամել: Սոխը և կտրատած գազարը դնել արգանակի մեջ, եփել միչև փափկելը: Աղ անել: Միսը ոսկորից անջատել, աղալ: Արգանակը վերցնել կրակից, սառեցնել: Հավի միսը, կես բաժակ արգանակ, թթվասերը, ալյուրը, կարագը խառնել մինչև միատարր զանգված դառնա: Հետո լցնել մնացած արգանակի վրա և խառնել: Մատուցելիս վրան կարագ դնել և կտրատած կանաչի շաղ տալ վրան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info