MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խնձորի ու ընկույզի միջուկով պարկեր

Շերտավոր խմորը հալեցնել սենյակային ջերմաստիճանում: Խնձորը մաքրել: Ոչ մեծ կտորների բաժանել ու լիմոնի հյութ ցանել: Դա չի թողնում, որ խնձորը սևանա: Ընկույզը մաքրել ու կտրատել: Մի քիչ գրտնակել խմորը ու ափսեի օգնությամբ 10-12սմ շառավիղով կլոր կտրատել: Յուրաքանչյուր շրջանի կենտրոնում մի քանի կտոր խնձոր դնել ու ընկույզ: Պարկի նման փաթաթել, կողքերը լավ սեղմել: Շարել տապակի մեջ: Վերևից 1-2 փոքր անցք անել՝ չոփիկի օգնությամբ: Թխել 10-15 րոպե 220 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խնձորի ու ընկույզի միջուկով պարկեր

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 500 gram

խնձոր խնձոր 3 հատ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 1 chashi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 50 gram

ընկույզ ընկույզ 100 gram

ալյուր ալյուր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1030դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 153 կկալ

Информация об авторе Алена Годунова