MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տնական փխրուն կարկանդակ

Կարագը սենյակային ջերմաստիճանի հալեցնել, խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել թթվասեր, քացախով բացած սոդա, վանիլին, ալյուրի մի մասը ու խառնել: Ձուն ջարդել, լցնել խմորի մեջ: Ավելացնել ալյուրի մյուս մասը ու արագ խառնել: Խմորը 1/3 և 2/3 հարաբերությամբ կիսել: Փոքր մասը դնել ասռնարան, մեծ մասն էլ հավասարեցնել տապակի մեջ: Դնել պովիդլոն: Փոքր մասը հանել սառցարանից ու քերիչով քերել, դնել մուրաբայի վրա: Կարկանդակը դնել մինչ 200 աստիճան տաքացած ջեռոցը ու թխել 20-25 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տնական փխրուն կարկանդակ

կարագ կարագ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

ձու ձու 2 հատ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 30 gram

ալյուր ալյուր 300 gram

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

քացախ քացախ 1 chashi_gdal

ջեմ ջեմ 1.5 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1520դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 292 կկալ

Press Esc to close

Информация об авторе Алена Годунова