Պատրաստեք տնական փխրուն կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տնական փխրուն կարկանդակ շատ համեղ Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Շատ հեշտ, տնական և իհարկե համեղ: Դասական փխրուն կարկանդակ:
Տնական փխրուն կարկանդակ շատ համեղ Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Շատ հեշտ, տնական և իհարկե համեղ: Դասական փխրուն կարկանդակ:
Կարագը սենյակային ջերմաստիճանի հալեցնել, խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել թթվասեր, քացախով բացած սոդա, վանիլին, ալյուրի մի մասը ու խառնել: Ձուն ջարդել, լցնել խմորի մեջ: Ավելացնել ալյուրի մյուս մասը ու արագ խառնել: Խմորը 1/3 և 2/3 հարաբերությամբ կիսել: Փոքր մասը դնել ասռնարան, մեծ մասն էլ հավասարեցնել տապակի մեջ: Դնել պովիդլոն: Փոքր մասը հանել սառցարանից ու քերիչով քերել, դնել մուրաբայի վրա: Կարկանդակը դնել մինչ 200 աստիճան տաքացած ջեռոցը ու թխել 20-25 րոպե:
Информация об авторе Алена Годунова