MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տնական բուժենինա

Միսը լվալ, չորացնել, աղ և համեմունքների խառնուրդ լցնել, պատել ձեթով: Մի քանի տեղից դանակով բացվածքներանել և կլոր պղպեղ դնել: Տեղադրել կաղապարի մեջ: Դնել մինչ 200 աստիճան տաքացած ջեռոցը և 30 րոպե եփել: Յուրաքանչյուր 15 րոպեն մեկ, վրան լցնել առաջացած հյութից: Հետո ջերմաստիճանը սարքել 170-180 աստիճան ու ևս 40 րոպե եփել, 20 րոպեն մեկ անգամ հյութ լցնել: Կարելի է ստուգել դանակով բացվածք անելով, երբ մսից դեղնավուն այլ ոչ թե կարմիր հյութ դուրս կգա, ապա բուժենինան պատրաստ է: Եթե հյութը կարմիր է, էլի եփել, եթե ընդհանրապես հյութ չկա, ուրեմն շատ է եփվել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տնական բուժենինա

խոզի միս խոզի միս 800 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 108 կկալ

Информация об авторе Алена Годунова