Պատրաստեք գազարով կարտոֆիլով խյուս հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱԶԱՐՈՎ ԿԱՐՏՈՖԻԼՈՎ ԽՅՈՒՍ Հայկական Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԳԱԶԱՐՈՎ ԿԱՐՏՈՖԻԼՈՎ ԽՅՈՒՍ Հայկական Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
5 ամսականից հետո կարելի է նման խյուսերով կերակրել բալիկին: Գազարը բացի նրբահամ լինելուց շատ օգտակար է փոքրիկի օրգանիզմին: Իսկ կարտոֆիլի հետ այն ավելի համեղ է: Կարտոֆիլը և գազարը մաքրել, կտրատել: Վրան եռման ջուր լցնել այնպես, որ բանջարեղենը ծածկվի: 15-20 րոպե եփել, որ բանջարեղենը փափկի: Ջուրը քամել, տրորել գազարն ու կարտոֆիլը, լավ խառնել, աղ անել: Մի փոքր կարագը չի խանգարի: Խյուսը պատրաստ է:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info