MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրոկոլիով կարկանդակ

Շերտավոր խմորը հալեցնել սենյակային ջերմաստիճանում: Բրոկոլին լվանալ ու մասերի բաժանել: Պինդ մասն էլ մանրացնել: Լցնել եռացող աղաջրի մեջ ու եփել 2-3 րոպե: Պինդ մասի հետ էլ լցնել բրոկոլիի մասերն ու եփել 5 րոպե: Դնել քամիչի մեջ: Խմորը գրտնակել, դնել յուղած կաղապարների մեջ: Սխտորը կտրատել: Բուսական յուղի մեջ սոխառած անել: Բրոկոլոլին ու սխտորը ավելացնել սոխին: Խմորը գրտնակել, դնել կաղապարների մեջ՝ բուսական յուղով յուղած: Խմորի կողքերը մատերով սեղմել: Կաթնաշոռը խառնել ձվի ու սերուցքի հետ: Պինդ պանիրը քերել քերիչով, մի մասը խառնել կաթնաշոռային զանգվածին, մուսկատի ընկույզ ավելացնել ու սև պղպեղ: Եվս մեկ անգամ լավ խառնել: Կաթնաշոռային մասին ավելացնել բանջարեղենային խառնուրդը: Դնել խմորի վրա, լցնել մնացած պանիրը: Թխել 30-50 րոպե 160 աստիճանում՝ կախված կաղապարի չափերից:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրոկոլիով կարկանդակ

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 300 gram

բրոկկոլի բրոկկոլի 500 gram

սոխ սոխ 1 glux

սխտոր սխտոր 1 pchex

ձեթ ձեթ 2 chashi_gdal

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 gram

ձու ձու 3 հատ

սերուցք սերուցք 200 ml

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

մշընկույզ մշընկույզ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1790դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 406 կկալ

Press Esc to close

Информация об авторе Алена Годунова