Recipe
How to cook ելակով տորթ
Դոնդողի և մուսսի ժելատինները առանձին թրջել: Ուռչելուց հետո գոլորշու վրա տաքացնել: Ելակի դոնդողի համար 500 գ ելակը տրորել, խառնել շաքարավազի ու ժելատինի հետ: Պատրաստի բիսկվիթի խմորը դնել հանովի կաղապարի մեջ, վրան լցնել ժելեն, երեք ճաշի գդալ ժելե թողնել: Սառեցնել: Յոգուրտը խառնել կիտրոնի հյութին, շաքարավազին, կիտրոնիքերած կեղևի կեսին, ավելացնել հարած սերուցքը: Մուսսը լցնել սառած ժելեի վրա, սառեցնել: Մուսսի վրա բարակ շերտով լցնել մնացած ժելեն, թեթևակի նախշել, սառեցնել, զարդարել ելակով և անանուխի տերևով:
You need the following ingredients for cooking ելակով տորթ
total cost of a prescription is
6Dollar
` calorie 90 kcal
Liana Bagaryan

The author and administrator mykitchen