Պատրաստեք լոբով, բանջարեղենով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼՈԲՈՎ, ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԱՊՈՒՐ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է:
ԼՈԲՈՎ, ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԱՊՈՒՐ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է:
Չորացրած լոբին լվանալ, լցնել մեծ կաթսայի մեջ: Ջուր լցնել վրան այնպես, որ 5 սմ բարձր լինի լոբուց: Եռացնել, երկու րոպե եփել: Կրակից վերցնել, կափարիչը փակել, թողնել մեկ ժամ մնա: Քամել և չորացնել լոբին: Նորից լցնել կաթսայի մեջ: Ջուր լցնել վրան, ավելացնել գինի, չորացրած ռեհան, աղ, պղպեղ, չորացրած սուսամբար: Թողնել եռա: Ծածկել կափարիչով, կրակն իջեցնել և 1,5 ժամ եփել: Սոխը, նեխուրը, պղպեղը, գազարը, սխտորը կտրատել: Բանջարեղենը լցնել ապուրի մեջ և առանց կափարիչի եփել 50 րոպե կամ այնքան, որ բանջարեղենը փափկի: Ավելացնել տոմատի մածուկը և եփել ևս 10 րոպե: Լցնել ափսեների մեջ և վրան քերած պանիր ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info