Պատրաստեք բանջարեղենով ձուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բանջարեղենով ձուկ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Բանջարեղենով ձուկ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կաղամբը կտրատել, գազարը քերել: Խառնել և մի քիչ աղ անել: Լցնել ապակե կաթսայի մեջ 2 սմ հաստությամբ, հետո շարել ձկան կտորները, որոնք նախապես աղ են դրված: Կարելի է գլուխը նույնպես դնել, եթե սիրում եք, միայն թե խռիկներն անհրաժեշտ է հեռացնել: Վրայից նույն հաստության շերտով կրկին բանջարեղեն լցնել և ջուր լցնել տարայի կիսով չափ: Հատիկ պղպեղ և դափնու տերև դնել ամանի մեջ, դնել կրակին: Եռացնել և 10 րոպե թողնել մարմանդ կրակի վրա: Անջատել, կափարիչը թողնել փակ մոտ 15 րոպե: Մատուցել խորը ափսեով թթվասերի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info