Պատրաստեք մակարոն սմբուկով հետևյալ բաղադրատոմսով
Մակարոն սմբուկով շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Մակարոն սմբուկով շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Մակարոնը եփել աղով եռացրած ջրում՝ համաձայն տուփի վրայի օգտագործման կանոնների: Ջուրը թափել, սբմուկը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը մաքրել ու մանր կտրատել: Լոլիկները խորանարդաձև կտրատել: Բուսական յուղով սոխը տապակել մինչ դառնա ոսկեգույն: Ավելացնել սմբուկն ու լոլիկը, շոգեխաշել 10 րոպե ընթացքում խառնել, աղ ցանել: Տապակը յուղել բուսական յուղով, շարել մակարոններն ու սմբուկները: Պատել թթվասերով ու լցնել քերած պանիր: Թխել 25-30 րոպե 180 աստիճանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info