Պատրաստեք ընկույզով սոուս սպագետտիի համար հետևյալ բաղադրատոմսով
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ Իտալական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ Իտալական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ընկույզով սոուսը հրաշալի համադրվում է մակարոնեղենի հետ: Ընկույզի միջուկը մի քանի րոպե գցել տաք ջրի մեջ: Քամել, կեղևները հեռացնել և չորացնել: Ընկույզի միջուկը բաժանել չորս մասի: Մեկ մասը թողնել, երեք մասը հավանգով ծեծել կամ հարիչով մանրացնել: Պաքսիմատը, սխտորը, ձիթապտղի յուղը, մաղադանոսը հարիչի մեջ խառնել մինչև միատարր զանգվածի ստացվելը: Խառնուրդը լցնել ափսեի մեջ, ավելացնել փափկացրած կարագ, պղպեղ և սերուցք, խառնել: Եփված սպագետտին լցնել ափսեի մեջ, վրան լցնել սուսը և զարդարել ընկույզով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info