Պատրաստեք խոզի մսով ճաշատեսակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խոզի մսով Ճաշատեսակ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Խոզի մսով Ճաշատեսակ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Տակդիրի մեջ լցնել մի քիչ ձեթ, որի մեջ էլ շարել խոզի կտրատված մսերը: Այնուհետ վրան հերթականությամբ շարել, մանրացված սոխը, սխտորը, լոլիկը, կարմիր պղպեղը, կանաչեղենը, այս ամենը համեմել աղով և սև պղպեղով և վերջում ավելացնել քերված պանիրը: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում այնքան, մինչև միսը եփի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info