Պատրաստեք խոզի բուդ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈԶԻ ԲՈՒԴ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԽՈԶԻ ԲՈՒԴ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Խոզի բուդը պատառաքաղով ծակծկել, տեղ-տեղ դանակով անցք անել և մեջը խրել սխտորը, գազարը (շրջանաձև կտրատած) և հատիկ պղպեղը. 4-5 ժամ թողնել աղաջրում։ Այնուհետև դուրս բերել։ Համեմել մանանեխով, աղով ու համեմունքներով, տեղափոխել կաղապարի մեջ, կողքերը դափնու տերևներ շարել, ապա ծածկել փայլաթիթեղով։ Կաղապարի մեջ ջուր լցնել և 220° С ջեռոցում եփել 4 ժամ։ Վերջում հեռացնել փայլաթիթեղը և թողնել՝ կարմրի։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info