Պատրաստեք խորտիկ սալորաչրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈՐՏԻԿ ՍԱԼՈՐԱՉՐՈՎ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԽՈՐՏԻԿ ՍԱԼՈՐԱՉՐՈՎ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սալորաչիրը լվանալ, չորացնել, միջուկի համար բացել վերևի հատվածը: Ընկույզը մանրացնել: Պանրի հետ խառնել մայոնեզ և մանրացված ընկույզ: Կտրատել սխտորը: Սալորաչրի վրա տեղավորել միջուկը՝ տալով զամբյուղի տեսք: Ստացված ճաշատեսակը կարելի է զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info