MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոչխարի բուդ


Սուր դանակով մսի բոլոր կողմերից խորը անցքեր անել։ Սխտորը ճզմել, ավելացնել աղ, համեմ, քիմիոն, կարմիր ու սև պղպեղ, խառնել։ Կարագը հարել, վրան լցնել սխտորով զանգվածը և խառնել։ Ստացած խառնուրդով պատել բուդը, և լցնել ճեղքերի մեջ, որից հետո 3-4 ժամ թողնել աղաջրում։ Բուդը դնել 220° С ջեռոցը և մոտ 20 րոպե եփել, ապա այն շրջել, վրան լցնել առաջացած հեղուկը, և ևս 15 րոպե եփել, կրկին շրջել, և լցնել այդ հեղուկը։ Ջերմաստիճանը իջեցնել 180° С -ի և 2 ժամ եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ վրան լցնելով իր հյութը։ Այրվելուց խուսափելու համար կարելի է այն ծածկել փայլաթիթեղով։ Սալորաչիրն ու նուշը լցնել մսի վրա, որից հետո եփել 30 րոպե կամ այնքան, մինչև միսը փափկի։ Հյուրասիրել տաք վիճակում, կիտրոնի հետ։


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի բուդ

ոչխարի բուդ ոչխարի բուդ 3.5 kg

սխտոր սխտոր 5 pchex

աղ աղ

համեմ համեմ

շաֆրան շաֆրան 2 teyi_gdal

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ 2 teyi_gdal

սև պղպեղ սև պղպեղ 1 teyi_gdal

կարագ կարագ 50 gram

սալորի չիր սալորի չիր 200 gram

նուշ նուշ 1 teyi_bajak

կիտրոն կիտրոն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 13380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 900 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info