Պատրաստեք տոնական բադ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՆԱԿԱՆ ԲԱԴ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
ՏՈՆԱԿԱՆ ԲԱԴ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
Մայոնեզը, աղն ու պղպեղը խառնել, քսել բադին։ Նարինջը լվանալ, կեղևել, շերտերն առանձնացնել և լցնել բադի մեջ, որից հետո կարել փորը։ Բադը ամբողջությամբ փայլաթիթեղով փակել այնպես, որ այն չկպչի մսին, ապա տեղափոխել կաղապարի մեջ և 1 ժամ եփել 200° С ջեռոցում։ Հարկ եղած դեպքում 1 բաժակ ջուր ավելացնել։ Փայլաթիթեղը հանել և կրկին դնել ջեռոցը, որ կարմրի։ Մատուցելիս ձևավորել հազարով և նարինջով։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info