Պատրաստեք տոմատով բրինձ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տոմատով բրինձ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Տոմատով բրինձ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Բրինձը լավ լվանալ, մինչև ջուրը թափանցիկ դառնա: Բրինձը մանրացրած սխտորի հետ լցնել կաթսան, վրան լցնել ջուր և տոմատի մածուկը: Խառնել, դնել ուժեղ կրակին, մինչև եռա: Եռալուց հետո կրակն իջեցնել, աղ անել և եփել 20 րոպե, մինչև բրինձը եփվի: Չորացրած ռեհանը փշրել բրնձի վրա, մի քիչ էլ եփել: Մատուցելիս ափսեի վրա դնել հազարի տերևները, վրան լցնել փլավը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info