Պատրաստեք տնական քյաբաբ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տնական քյաբաբ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տնական քյաբաբ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տավարի միսը, սոխը, սխտորը մսաղացով աղալ, այնուհետև ավելացնել մանրացված կանաչին, սև և կարմիր պղպեղները ու աղը: Այս խառնուրդից փորձել քյաբաբիկներ պատրաստել փայտիկի վրա: Այնուհետև եփել ջեռոցում, կամ ձեթով տապակել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info