Պատրաստեք տապակած բանջարեղեն հետևյալ բաղադրատոմսով
Տապակած բանջարեղեն շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Տապակած բանջարեղեն շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Լոլիկի կեղևը հանել, խոշոր կտրատել: Դդմիկը մաքրել: Մնացած բանջարեղենը` պղպեղը, սխտորը, գազարը, սոխը ևս կտրատել նույնպիսի կտորներով: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, տապակել նախ սոխը, ապա պղպեղը, գազարը, դդմիկը, վերջում ավելացնել լոլիկները: Տապակել մոտ երեսուն րոպե: Մատուցելիս կտրատած թարմ կանաչի շաղ տալ ուտեստի վրա:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info