Պատրաստեք սունկը թթվասերի մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՈՒՆԿԸ ԹԹՎԱՍԵՐԻ ՄԵՋ Եվրոպական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՍՈՒՆԿԸ ԹԹՎԱՍԵՐԻ ՄԵՋ Եվրոպական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Տաքացնել ջեռոցը 200 աստիճան։ Սնկերը լվանալ, մաքրել, վրան եռման ջուր լցնել և քամել Կտրտել և կարագով տապակել։ Լրիվ տապակվելուց մի քիչ շուտ ավելացնել ալյուրը, խառնել, այնուհետև ավելացնել թթվասերը և եռացնել։ Լցնել ապակյա հրակայուն տարայի մեջ և դնել ջեռոցը, վրան քերիչով անցկացրած պանիր լցնել և եփել մոտ 10 ր.։ Մատուցելիս կարելի է վրան կտրտած կանաչի ցանել։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info