Պատրաստեք սմբուկով սպագետի սպիտակ սնկով ու կրծքամսով հետևյալ բաղադրատոմսով
Սմբուկով սպագետի սպիտակ սնկով ու կրծքամսով շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սմբուկով սպագետի սպիտակ սնկով ու կրծքամսով շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սնկի վրա եռման ջուր լցնել ու 30 րոպե թողնել: Սոխը մանր կտրատել:Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել: Եթե այն դառն է, պետք է աղ ցանել, թողնել 30 րոպե, հետո լվանալ սառը ջրով: Լոլիկները քառակուսի կտրատել: Կրծքամիսը կտրատել, սունկը նույնպես:Պանիրը քերել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել սունկ, փակել կափարիչը, տապակել, խառնել, եփել 10-15 րոպե ցածր կրակի վրա: Ավելացնել կրծքամիս, մի քիչ տապակել: Ավելացնել սմբուկ, աղ, պղպեղ: Տապակել փակ կափարիչով 20-25 րոպե: Ավելացնել լոլիկ, տապակել 5-7 րոպե: Աղի ջրի մեջ եփել սպագետտին, խառնել: Մատուցելիս պանիր ու կանաչի լցնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info