Պատրաստեք սնկի խավիար հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկի խավիար Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Սնկի խավիար Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Սնկի խավիարը համարվում է արքայական ուտեստ: Այն շատ սննդարար է և կփոխարինի մսին պասի ժամանակ: Աղաջրի մեջ եփել սունկը տասը րոպե: Քամել, մսաղացով անցկացնել: Տապակել բուսայուղով այնքան, մինչև ջրային մասը գոլորշիանա: Դա կտևի 30-40 րապե` կախված սնկի քանակից: Ցանկության դեպքում կարելի է պահածոյացնել այս ուտեստը, թեև նախընտրելի է այն մատուցել նոր պատրաստած ժամանակ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info