Պատրաստեք շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով հետևյալ բաղադրատոմսով
Շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Բրինձը բուսայուղով բովել, մինչև թափանցիկ դառնա: Վրան աղաջուր լցնել, դնել մարմանդ կրակին: Ոլոռը կամ լոբին, գազարը ( կարելի է ալյ բանջարեղեն, օրինակ` դդմիկ, ծաղկակաղամբ և այլն), տապակել բուսայուղի մեջ: Վերջում ավելացնել սխտոր: Պատրաստի բրնձի վրա սև պղպեղ անել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, կարելի է օղակաձև դնել, մեջտեղում փոս թողնել: Մեջտեղում լցնել բանջարեղենի խառնուրդը: Կարելի է խառնել, այդպես մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info