Պատրաստեք պասի սոխով կոտլետ սնկի սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
Պասի սոխով կոտլետ սնկի սոուսով Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Պասի սոխով կոտլետ սնկի սոուսով Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը մաքրել, մանր կտրատել, կարելի է դիմել գործիքի օգնությանը: Ավելացնել եգիպտացորենը իր հյութի հետ, աղ անել: Կարելի է մի քիչ ջուր ավելացնել: Ալյուր ավելացնել, խառնել: Ստացվում է պինդ խմոր: Թավան տաքացնել, գդալով խմորից վերցնել, կարմրացնել ձեթի մեջ: Սունկը տապակել սոխի հետ մի քիչ ջրով մոտ 20 րոպե, աղ, պղպեղ անել, բլենդերի մեջ հարել: Ավելացնել կանաչ սոխը, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info