MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պասի կունդյումներ կամ սնկով պելմեններ

Եռացած ջուրը լցնել թասի մեջ, ավելացնել կարագը, ալյուրը, խմոր հունցել: Խմորը ծածկել, թողնել կես ժամ: Սունկը լվանալ, եփել, քամել: Ջրի մեջ գցել դափնու տերևը, սխտորի ճզմած պճեղները, հատիկ պղպեղը, կանաչու ճյուղերը: Սունկը լցնել, եփել տասը րոպե, վերջում աղ անել: Սունկը հանել, եփուկը քամել: Սունկը սառեցնել և կտրատել: Հնդկաձավարը մաքրել, վրան 1 բաժակ ջուր լցնել: Եփել մինչև ջուրը ցամաքի: Աղ ցանել, խառնել, կաթսան սրբիչով փաթաթել, թողնել  15-20 րոպե: Սոխը մանրացնել, տապակել, ավելացնել սունկը, հնդկաձավարը, խառնել: Մի քանի րոպե միասին տապակել, պղպեղ ցանել: Խմորը բացել, քառակուսիներով կտրատել: Քառակուսու մեջտեղում միջուկ դնել, եռանկյունաձև փակել: Շարել յուղած տապակի վրա և եփել  ~15-20 րոպե 160°C-ով, մինչև խմորը չորանա: Սունկի եփուկը եռացնել: Կունդյումները լցնել խոր ամանի մեջ, վրան ցանել պղպեղ, համեմի կամ սամիթի սերմ, լցնել սունկի եփուկը: Կափարիչը փակել, եփել ջեռոցում ևս 20 րոպե: Հանել, դնել ափսեների մեջ, վրան կտրատած կանաչի լցնել, կարելի է նաև մատուցել սխտորի կամ սոխեռածի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պասի կունդյումներ կամ սնկով պելմեններ

ալյուր ալյուր 260 gram

ջուր ջուր 75 ml

ձեթ ձեթ 4 chashi_gdal

միջուկ

սունկ սունկ 200 gram

հնդկաձավար հնդկաձավար 0.5 teyi_bajak

սոխ սոխ 2 glux

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ջուր ջուր 0.5 liters

դափնու տերև դափնու տերև 1 հատ

հատիկ պղպեղ  հատիկ պղպեղ 50 gram

մաղադանոս մաղադանոս 3 coxun

սխտոր սխտոր 1 pchex

համեմի սերմ համեմի սերմ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 99 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info