Պատրաստեք պասի կունդյումներ կամ սնկով պելմեններ հետևյալ բաղադրատոմսով
Պասի կունդյումներ կամ սնկով պելմեններ շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Պասի կունդյումներ կամ սնկով պելմեններ շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Եռացած ջուրը լցնել թասի մեջ, ավելացնել կարագը, ալյուրը, խմոր հունցել: Խմորը ծածկել, թողնել կես ժամ: Սունկը լվանալ, եփել, քամել: Ջրի մեջ գցել դափնու տերևը, սխտորի ճզմած պճեղները, հատիկ պղպեղը, կանաչու ճյուղերը: Սունկը լցնել, եփել տասը րոպե, վերջում աղ անել: Սունկը հանել, եփուկը քամել: Սունկը սառեցնել և կտրատել: Հնդկաձավարը մաքրել, վրան 1 բաժակ ջուր լցնել: Եփել մինչև ջուրը ցամաքի: Աղ ցանել, խառնել, կաթսան սրբիչով փաթաթել, թողնել 15-20 րոպե: Սոխը մանրացնել, տապակել, ավելացնել սունկը, հնդկաձավարը, խառնել: Մի քանի րոպե միասին տապակել, պղպեղ ցանել: Խմորը բացել, քառակուսիներով կտրատել: Քառակուսու մեջտեղում միջուկ դնել, եռանկյունաձև փակել: Շարել յուղած տապակի վրա և եփել ~15-20 րոպե 160°C-ով, մինչև խմորը չորանա: Սունկի եփուկը եռացնել: Կունդյումները լցնել խոր ամանի մեջ, վրան ցանել պղպեղ, համեմի կամ սամիթի սերմ, լցնել սունկի եփուկը: Կափարիչը փակել, եփել ջեռոցում ևս 20 րոպե: Հանել, դնել ափսեների մեջ, վրան կտրատած կանաչի լցնել, կարելի է նաև մատուցել սխտորի կամ սոխեռածի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info