Պատրաստեք պասի կետլետներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Պասի կետլետներ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Պասի կետլետներ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լվանալ, մաքրել և մանրացնել գազարն ու կաղամբը: Լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել: Աղ անել, մի գդալ բուսայուղ լցնել: Շոգեխաշել այնքան, որ բանջարեղենը փափկի: Ավելացնել սպիտակաձավարը, խառնել, եփել ևս 10 րոպե: Կաթսան կրակից վերցնել, թողնել սառչի: Զանգվածին կոտլետների ձև տալ, պաքսիմատի մեջ թավալել, բուսայուղով տապակել: Կարելի է մատուցել թե կծու, թե քաղցր սոուսի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info