Պատրաստեք լոբով տոլմա հետևյալ բաղադրատոմսով
Լոբով տոլմա Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Լոբով տոլմա Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Կաղամբը մի քանի րոպե գցել տաք ջրի մեջ, տերևներն առանձնացնել: Լոբին մաքրել, աղալ սրճաղացով: Կարելի է հավանգով ծեծել: Լցնել կաթսայի մեջ, եռման ջուր լցնել վրան և կես ժամ թողնել: Հետո դնել կրակին և եփել: Հանել, թողնել քամվի: Սոխն ու կանաչին կտրատել, խառնել լոբուն: Տոմատի մածուկին ջուր, համեմունքներ, աղ, պղպեղ խառնել: Կարմիր չորացած պղպեղը թրջել: Կաղամբի տերևի մեջ լցնել միջուկը: Տոլմաներն իրար մոտիկ շարել, արանքները դնել կարմիր պղպեղի շերտեր: Վրան լցնել տոմատի սոուսը: Եփել մարմանդ կրակով: Մատուցել տաք վիճակում: Եթե պաս չեք պահում, կարելի է թթվասեր դնել ափսեի եզրին:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info