Պատրաստեք լցոնած սոխ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած սոխ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լցոնած սոխ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը մաքրել, եփել 20 րոպե, թողել սառչի: Բրինձն աղաջրում եփել: Սունկը մանրացնել, գազարը քերել: Սունկը գազարի հետ տապակել բուսայուղով, խառնել բրինձը, համեմել: Սոխի վերին մասը կտրել, միջին մասը հանել, պատրաստել թասիկներ: Սունկով լցոնը տեղադրել սոխի թասիկների մեջ: Եփել մոտ 10-15 րոպե 200 աստիճանի ջեռոցի մեջ: Զարդարել, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info