Պատրաստեք լցոնած կարտոֆիլ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած կարտոֆիլ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Լցոնած կարտոֆիլ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կարտոֆիլը կեղևով խաշել: Սունկը կտրատել, եռման ջրով «վախեցնել», բուսայուղի մեջ տապակել սոխի հետ: Կարտոֆիլը մաքրել, կիսել: Գդալով միջուկը հանել, խառնել սունկի հետ, լցոնել փորած կարտոֆիլները: Զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info