MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարտոֆիլով նյոկի

Խաշած կարտոֆիլները աղալ, կամ մանր քերել, լցնել թասի մեջ, թարմ կաթնաշոռ ավելացնել, համեմել աղ ու պղպեղներով, վրան չոր ծիտրոն, 2-3 ճ.գդալ ալյուր ավելացնել, այս ամենի մեջտեղում փոս անել, 1 հարած ձու լցնել, գդալով խառնել, ապա ալրոտ ձեռքերով հունցել: Պետք է փափուկ, ձեռքերին չկպչող խմոր ստացվի, սակայն այն պետք է պինդ չլինի, այլապես եփելիս նյոկիները կքանդվեն: Խմորը բաժանել 2 մասի, դրանցից 2.5 սմ տրամագծով պարաններ ձևավորել, 2 սմ լայնությամբ կտրել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, մի քիչ բուսայուղ լցնել, աղ անել: Հենց ջուրն սկսի եռալ՝ նյոկիները գցել մեջը, միջին կրակի վրա եփել՝ մինչև դրանք ջրի երես բարձրանան: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ջրքամած նյոկիները գցել տապակի մեջ, մի կողմից տապակել, շրջել, ավելացնել կանաչ ոլոռը, համեմել թարմ աղացած սև պղպեղով, կարագի կտորներ դնել, կտրտած թարմ ծիտրոն շաղ տալ, կրակն անջատել, վրան կիտրոնի կեղև քերել, խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրայից ՛Պարմեզան՛ պանիր քերել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարտոֆիլով նյոկի

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 100 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ծիտրոն ծիտրոն

ալյուր ալյուր 0.5 teyi_bajak

ձու ձու 1 հատ

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 100 gram

կարագ կարագ 25 gram

ձեթ ձեթ

կիտրոն կիտրոն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 238 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա