Պատրաստեք կարտոֆիլի բազմագույն խյուս հետևյալ բաղադրատոմսով
Կարտոֆիլի բազմագույն խյուս Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Կարտոֆիլի բազմագույն խյուս Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Կարտոֆիլը և գազարը եփել: Եփվող ջրին աղ անել: Երբ գրեթե եփված լինի, ջրի մեջ գցել սխտորը: Սպանախը շոգեխաշել, մանրացնել բլենդերի օգնությամբ: Կարտոֆիլի ջուրը թափել, մի քիչ թողնել խյուսի համար: Կարտոֆիլի կեսը տրորել սպանախի հետ, բուսայուղ ավելացնել, խյուս անել:Կարտոֆիլի մնացած մասը տրորել գազարի հետ, բուսայուղ ավելացնել: Ստացվում է բաց նարնջագույն խյուս: Լցնել մատուցվող ափսեի մեջ` կանաչ և գազարագույն խյուսերը հերթագայելով: Մատուցել թարմ կամ թթու վարունգի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info