MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հումուս. լիբանանյան խոհանոց

Սիսեռը սառը ջրով թրջել, թողնել գիշերը մնա: Սիսեռի կեղևները հեռացնել: Եթե դժվար է, ապա կարելի է հետացնել եփվելուց հետ: Առանց կեղևի հումուսն ավելի նուրբ է ստացվում: Ջուրը թափել, նորից առատ ջուր լցնել և եփել երկար, մինչև սիսեռը փխրուն դառնա: Թահինի պատրատի մածուկի բացակայության դեպքում կարելի է ինքնուրույն պատրաստել այն: Կես բաժակ (կարելի է ավելի քիչ) քունջութի սերմերը չոր թավայում բովել: Հովանալուց հետո լցնել բլենդերի մեջ, աղ ցանել, մի քիչ ձիթայուղ լցնել, գցել սխտորի պճեղը և խառնել: Ավելացնել կիտրոնի հյութը: Թահինին քիչ-քիչ ավելացնել սիսեռը, բլենդերով խյուս դարձնել: Որպեսզի ավելի հեշտ լինի, սիսեռի եփուկից ավելացնել: Արդյունքում պետք է ստացվի թանձր շիլայանման զանգված: Համեմել կարմիր պղպեղով, համեմի սերմով, խառնել: Լցնել ափսեի մեջ, վրան մի քիչ փոս անել և առատ ձիթայուղ լցնել: Մատուցել լավաշի կամ չորահացի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հումուս. լիբանանյան խոհանոց

սիսեռ սիսեռ 1 teyi_bajak

սոուս սոուս 3 chashi_gdal

սխտոր սխտոր 1 pchex

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 0.5 հատ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ 1 ptxunc

համեմի սերմ համեմի սերմ 1 ptxunc

ձեթ ձեթ 0.5 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 44 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info