Պատրաստեք հումուս. լիբանանյան խոհանոց հետևյալ բաղադրատոմսով
Հումուս. Լիբանանյան խոհանոց շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Հումուս. Լիբանանյան խոհանոց շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Սիսեռը սառը ջրով թրջել, թողնել գիշերը մնա: Սիսեռի կեղևները հեռացնել: Եթե դժվար է, ապա կարելի է հետացնել եփվելուց հետ: Առանց կեղևի հումուսն ավելի նուրբ է ստացվում: Ջուրը թափել, նորից առատ ջուր լցնել և եփել երկար, մինչև սիսեռը փխրուն դառնա: Թահինի պատրատի մածուկի բացակայության դեպքում կարելի է ինքնուրույն պատրաստել այն: Կես բաժակ (կարելի է ավելի քիչ) քունջութի սերմերը չոր թավայում բովել: Հովանալուց հետո լցնել բլենդերի մեջ, աղ ցանել, մի քիչ ձիթայուղ լցնել, գցել սխտորի պճեղը և խառնել: Ավելացնել կիտրոնի հյութը: Թահինին քիչ-քիչ ավելացնել սիսեռը, բլենդերով խյուս դարձնել: Որպեսզի ավելի հեշտ լինի, սիսեռի եփուկից ավելացնել: Արդյունքում պետք է ստացվի թանձր շիլայանման զանգված: Համեմել կարմիր պղպեղով, համեմի սերմով, խառնել: Լցնել ափսեի մեջ, վրան մի քիչ փոս անել և առատ ձիթայուղ լցնել: Մատուցել լավաշի կամ չորահացի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info