Պատրաստեք ձվածեղ պանրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՁՎԱԾԵՂ ՊԱՆՐՈՎ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՁՎԱԾԵՂ ՊԱՆՐՈՎ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սոխը տապակել, ավելացնել աղ և լավ խառնել: Ստացվածին ավելացնել տապակած ձու և խուփը փակել: մի քանի րոպե տապակել ցածր ջերմաստիճանում: Այնուհետև պանիր մանրացնել, ավելացնել վրան և կրկին խուփը ծածկել մի քանի րոպեով, որպեսզի պանիրը հալի: Ձվածեղը փաթաթել ժապավենի տեսքով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info