Պատրաստեք դդումով պասի ջեռեփուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Դդումով պասի ջեռեփուկ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Դդումով պասի ջեռեփուկ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Դդումը մաքրել, խնձորի կեղևն ու միջուկը հեռացնել, մանրացնել: Եփել փակ կափարիչով մինչև փափկելը: Հետո ավելացնել ձիթայուղը: Հնդկաձավարը եփել: Սալորաչիրն ու չամիչը թրջել, սալորաչիրը մանրացնել: Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան մեղր կամ շաքար լցնել և դնել ջեռոցի մեջ: 10-15 րոպե անց ջեռեփուկը հանել: Կարելի է մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info