Պատրաստեք բանջարեղենով եվ սնկով րիզոտտո հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ Իտալական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ Իտալական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Պղպեղն ու գազարը փոքր խորանարդիկներով կտրատել, սոխը մանրացնել և բուսայուղով տապակել թուջե խորը թավայի մեջ մոտ 5 րոպե: Բրինձը լվանալ սառը ջրով, չորացնել, լցնել թավայի մեջ, ավելացնել տաք արգանակը: Եփել 15 րոպե մարմանդ կրակով, խառնել: Բրինձը վերցնել կրակից, քրքումով համեմել, աղ, սև պղպեղ ավելացնել: Պատրաստել սոուսը: Շամպինիոնները մանրացնել և 5–7 րոպե տապակել: Ավելացնել մանրացրած լոլիկները, աղ, պղպեղ, 5 րոպե շոգեխաշել: Մատուցել անմիջապես` սոուսի հետ: Զարդարել մաղադանոսով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info