Պատրաստեք խնձորով փափուկ աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով փափուկ աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խնձորով փափուկ աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կրեմը պատրաստելու համար շաքարավազն ու ալյուրը լցնել կաթսայի մեջ, խառնել, ավելացնել կաթը: Դնել հանդարտ կրակի վրա և անդադար խառնել, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան: Մի փոքր եռ գալուց հետո լցնել վանիլը, կարագը և շարունակում խառնել: Խառնել այնքան մինչև զանգվածը պնդանա, բայց ոչ շատ: Անջատել կրակը և շարունակել խառնել այնքան, մինչև հովանա կրեմը:
Խնձորները մաքրել կեղևից, անցկացնել քերիչի մեծ անցքերով: Կիտրոնի հյութը շաղ տալ խնձորի վրա, որպեսզի չսևանա այն: Ընկույզն անցկացնել քերիչի փոքր անցքերով և խառնել այն խնձորի հետ: Զանգվածին կլորավուն տեսք տալ: Մի պտղունց դարչին ավելացնել: Հովացած կրեմը լցնել խնձորով զանգվածի վրա: Վրան մի փոքր դարչին և մանր ընկույզ ցանել: Ձեր ձափուկ աղանդերը պատրաստ է:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info