Պատրաստեք խնձորով և նուշով աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով և նուշով աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորով աղանդեր ենք պատրաստելու. Այն ոչ միայն համեղ է, այլև` շատ գեղեցիկ:
Խնձորով և նուշով աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորով աղանդեր ենք պատրաստելու. Այն ոչ միայն համեղ է, այլև` շատ գեղեցիկ:
Խնձորները կիսել, սերմատուփը հեռացնել, կլպել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել կիտրոնի հյութը, 1 ճ. գդալ շաքարավազ, 125 մլ սպիտակ գինի լցնել, դնել մարմանդ կրակին, կափարիչ դնել, շոգեխաշել 10 րոպե` մինչև խնձորը քիչ փափկի, կրակից վերցնել, թողնել սառչի: 1 ճ.գդ. նուշը ծեծել, մնացածը կիսել այնպես, որ թերթիկներ ստացվեն: Ձվերի սպիտակուցները գցել հարիչի թասի մեջ, իսկ 2 դեղնուցը ծեծած նշի, 1 ճ.գդ. շաքարափոշու, 1 ճ.գդ. գինու և վանիլինի հետ հարել: Սպիտակուցները ու 2 ճ.գդ. շաքարավազը հարել` մինչև պինդ փրփուր ստացվի, զգուշորեն խառնել դեղնուցների հետ: Խնձորի կեսերը հանել կաթսայից, չորացնել, դնել յուղած տապակի մեջ, ծածկել կրեմով, վրան նշի թերթիկներ շաղ տալ և դնել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցը, եփել 10-15 րոպե: Մատուցելիս վրան շաքարափոշի շաղ տալ: