MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խնձորով և նուշով աղանդեր

Խնձորները կիսել, սերմատուփը հեռացնել, կլպել, դնել կաթսայի մեջ, ավելացնել կիտրոնի հյութը, 1 ճ. գդալ շաքարավազ, 125 մլ սպիտակ գինի լցնել, դնել մարմանդ կրակին, կափարիչ դնել, շոգեխաշել 10 րոպե` մինչև խնձորը քիչ փափկի, կրակից վերցնել, թողնել սառչի: 1 ճ.գդ. նուշը ծեծել, մնացածը կիսել այնպես, որ թերթիկներ ստացվեն: Ձվերի սպիտակուցները գցել հարիչի թասի մեջ, իսկ 2 դեղնուցը ծեծած նշի, 1 ճ.գդ. շաքարափոշու, 1 ճ.գդ. գինու և վանիլինի հետ հարել: Սպիտակուցները ու 2 ճ.գդ. շաքարավազը հարել` մինչև պինդ փրփուր ստացվի, զգուշորեն խառնել դեղնուցների հետ: Խնձորի կեսերը հանել կաթսայից, չորացնել, դնել յուղած տապակի մեջ, ծածկել կրեմով, վրան նշի թերթիկներ շաղ տալ և դնել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցը, եփել 10-15 րոպե: Մատուցելիս վրան շաքարափոշի շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խնձորով և նուշով աղանդեր

խնձոր խնձոր 2 հատ

ձու ձու 3 հատ

կիտրոն կիտրոն 0,5 հատ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 150 ml

շաքարավազ շաքարավազ 3 chashi_gdal

նուշ նուշ 30 gram

վանիլ վանիլ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 2 chashi_gdal

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 940դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 333 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: