Պատրաստեք խնձորով աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորով համեղ աղանդեր, որտեղ շաքարավազի պարունակությունը կախված է խնձորի քաղցրությունից:
Խնձորով աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորով համեղ աղանդեր, որտեղ շաքարավազի պարունակությունը կախված է խնձորի քաղցրությունից:
Խնձորները մաքրել ու մեծ-մեծ կտրատել: Շարել կաղապարի մեջ ու կիտրոնի հյութ ցանել, դարչին լցնել ու վանիլին: Ալյուրը շաքարավազի հետ խառնել: Կարագը խորանարդիկների վերածել: Ալյուրի խառնուրդը կարագի հետ ձեռքերով խառնել, մինչ դառնա միատարր և փխրուն զանգված: Խմորը խնձորների վրա լցնել, թխել 30 րոպե 200-210 աստիճանում:
Информация об авторе Алена Годунова