Պատրաստեք սուրճասերուցքային աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Սուրճասերուցքային աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սուրճասերուցքային աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինը 200մլ ջրով բացել ու թողնել 1 ժամ: Հետո եռման հասցնել, բայց չեռացնել: Հովացնել: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ: Ժելատին լցնել, լավ խառնել: Զանգվածը 2 մասի բաժանել: Մի մասի մեջ սուրճ լցնել, խառնել: Մյուս մասի մեջ կաթ լցնել, խառնել: Կաղապարների մեջ կիսով չափ լցնել սուրճասերուցքային զանգված: Դնել սառնարան: Հետո, երբ զանգվածը կթանձրանա, շարել շոկոլադե գնդիկները: Գնդիկների վրա սերուցքային զանգված դնել: Դնել սառնարան 1-2 ժամ: Մի քանի գնդիկ նույնպես վրան դնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info