Պատրաստեք պաղպաղակ սեմիֆրեդո հետևյալ բաղադրատոմսով
Պաղպաղակ սեմիֆրեդո շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պաղպաղակ սեմիֆրեդո շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել: Սպիտակուցը հարել մի պտղունց աղի հետ, դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ, սերուցքը հարել, խառնել դեղնուցի հետ: Ավելացնել սպիտակուցը, լավ խառնել գդալով կամ խառնիչով: Հատապտուղները մանրացնել: Հետո զանգվածը բաժանել այնքան մասի, որքան տարրա ունեք: Մեկի մեջ կարելի է վանիլային շաքար ավելացնել, մյուսի մեջ կակաո, երրորդի մեջ ելակ: Զանգվածը կաղապարների մեջ լցնել, 6-8 ժամ դնել սառնարանը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info