Պատրաստեք պաննա կոտա հետևյալ բաղադրատոմսով
Պաննա կոտա Իտալական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Պաննա կոտա Իտալական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Ժելատինը եռացած սառը ջրի մեջ թողնել կես ժամ: Սերուցքը հարել վանիլային շաքարի ու շաքարավազի հետ: Ժելատինը տաքացնել, որ դոնդողի հատիկները հալվեն առանց եռալու: Թողնել սառչի, ավելացնել սերուցքը: Խառնուրդը լցնել ամանների մեջ և 3-4 ժամով դնել սառնարան: Մատուցել հատապտուղներով զարդարելով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info