Պատրաստեք նուշով և նուգայով պարֆե հետևյալ բաղադրատոմսով
Նուշով և նուգայով պարֆե Հայկական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Նուշով և նուգայով պարֆե Հայկական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կեքսի ամանների մեջ յուղաթուղթ դնել: Նուշը բովել: Դեղնուցը սպիտակուցից առանձնացնել: Դեղնուցը հարել 25 գ շաքարի փոշու հետ: Սպիտակուցը հարել մինչև պնդանալը 1 ճ.գդ. շաքարի փոշու հետ: 200 գրամ սերուցքը հարել, միացնել դեղնուցի, սպիտակուցի, մեղրի, նուգայի և ընկույզի հետ: Զանգվածը լցնել ամանների մեջ, ծածկել պոլիէթիլենային թաղանթով, չորս ժամ դնել սառնարանը: Շոկոլադը մանրացնել, տաքացնել 100 գ սերուցքը, ավելացնել շոկոլադը, 1 թ.գդ. կակաո, թողնել, որ շոկոլադը հալվի: Պատրաստի պարֆեն հանել ամանից, վրան կակաո ցանել և մատուցել շոկոլադի սոուսի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info