Պատրաստեք նարինջով պուդինգ հետևյալ բաղադրատոմսով
Նարինջով պուդինգ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Նարինջով պուդինգ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Նարնջի կեղևը հանել: Նարնջի հյութը քամել: Ավելացնել ժելատին, 1 ժամ թողնել: Դեղնուցները հարել: Կաթի մեջ կեղև լցնել, դնել կրակին, եռացնել, ավելացնել շաքարավազ, խառնել: Հետո ժելատին լցնել, խառնել: Հետո դեղնուցները լցնել: Անընդհատ խառնել 15 րոպե: Հետո զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ ու 7-8 ժամով դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info