Պատրաստեք կրեմ-բրյուլե հետևյալ բաղադրատոմսով
Կրեմ-բրյուլե շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կրեմ-բրյուլե շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Վանիլի հատիկը կտրել, հանել սերմերը: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել վանիլի սերմեր, խառնել: Սերուցքը եռացնել, կրակից վերցնել, մի քիչ հովացնել: Տաք սերուցքը բարակ շիթով լցնել դեղնուցային զանգվածի մեջ, խառնել: Զանգվածը ոչ մեծ կաղապարների մեջ լցնել: Դնել մած կաղապարի մեջ: Զգուշորեն լցնել տաք ջուր, որպեսզի այն հասնի փոքր կաղապարների կեսին: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը: Թխել 40-45 րոպե: Որպեսզի ստուգել պատրաստ է թե ոչ թեթևակի կաղապարը շարժել, աղանդերը պիտի ժելե հիշեցնի: Պատրաստի աղանդերը հովացնել: Հովացած աղանդերի վրա շագանակագույն շաքար լցնել: Հատու սարքի միջոցով շաքարը կարամաելիզացնել: Պատրաստի աղանդերը հովացնել ու մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info